© Larense accordeon vereniging . Website: Johan Aaltink
Larense accordeon vereniging   (Laren-Gelderland)
Onze geplande optredens en activiteiten.
Uitvoering en optredens klik hier Uitvoering en optredens klik hier
Kerstconcert 2022 Zal het dit jaar doorgaan: een kerstconcert ‘zoals vroeger’? En ‘vroeger’ is dan 2019 toen het de laatste keer was dat er in december geen lockdown was. Buiten 2017 toen door hevige sneeuwval het concert niet door kon gaan is er voorafgaand aan Kerstmis altijd door de Larense muziekverenigingen een concert gegeven. In 2020 zouden Lapoco, Deo Gratias en de LAV de organisatoren zijn en als gevolg van de pandemie waren zij dat in 2021 en zijn zij dat ook nu in 2022 nog steeds. Zij bereiden zich nu voor op een concert op 18 december, ’s avonds om 20.00 uur in de kerkzaal van het Kulturhus. Het zal een concert worden met weer veel muziek en zang zoals altijd, maar er is gekozen voor een nieuwe opzet vol verrassingen. Entree-kaarten voor €5,- zullen vanaf 1 december te koop zijn in het Kulturhus of bij supermarkt Beuzel.